Marjolijn van den Berg

marjolijnIk ben Marjolijn van den Berg en werkzaam als Adviseur Passend Onderwijs bij het Expertisecentrum Orion. Ik heb hiervoor 8 jaar als Ambulant Begeleider bij REC BovenAmstel en daarna nog 2 jaar als Begeleider Passend Onderwijs bij het SWV Amstelronde. Ook heb ik lange tijd kennis en ervaring opgedaan binnen het (Speciaal) Basisonderwijs als o.a.leerkracht en Bouwcoördinator / IB.

Mijn expertise ligt met name op het gebied van ASS leerlingen binnen het regulier basisonderwijs, leerlingen met hechtingsproblematiek en de voorbereiding op de overstap naar het voortgezet onderwijs. Graag werk ik ook, na mijn opleiding tot kindercoach, met de individuele leerlingen binnen de school. Na 33 jaar kan ik oprecht zeggen; ‘binnen het onderwijs ben je nooit uitgeleerd en raak je nooit uitgekeken!