Speltherapie – wat kun je er mee? 

lego

Onze speltherapeute Ariane Rümke geeft naast individuele therapieën ook Rots en Water trainingen, effectieve weerbaarheidstrainingen en aandachtstrainingen zoals het MindfulKids programma

Ariane vertelt: ‘De behoefte van kinderen om een steuntje in de rug te krijgen om bijvoorbeeld beter om te leren gaan met hun emoties of om tegen je verlies te kunnen of om gewoon de held te zijn van je eigen fantasiespel, is groot. Wij spreken onder andere over zelfvertrouwen versterken, faalangst, frustratie of over ontwikkelingsproblematiek en emotieregulatieproblemen als het gaat om kinderen die opvallen in de klas. Voor de kinderen is het simpeler: vertrouw ik deze juf, kan ik laten zien wat ik graag speel, kan ik haar vertellen waar ik problemen mee heb, kan ik gewoon plezier hebben.’

Meer weten?
Neem contact op!